Innerlijk werk, schaduwbeeld, innerchild work, trauma healing enz.

Innerlijk werk, schaduwbeeld, innerchild work, trauma healing enz. 

Helemaal hip en happening momenteel…

Nodig? Jazeker! 

Maar hoe?

We worden ons steeds bewuster. Er is dan ook meer ruimte voor dan in vorige generaties waar overleven en opbouwen centraal stond. 

We zitten nu in een nieuwe evolutie, zoals Eckart Tolle zegt in zijn boek ‘New Ewart’, een evolutie naar hoger bewustzijn: Naar Human Concious…

Daarvoor hebben we wat oude energie, oude overtuigingen, oude conditioneringen, oude patronen, oud zeer, op te ruimen.

Niet alleen voor de collectieve evolutie, Maar vooral voor je eigen evolutie. Om echt in jou kracht te gaan staan en JOU essentie te leven. JOU leven te leven. Jou dromen/verlagens te manifesteren. Om de magie van leven echt te kunnen ervaren, te voelen, te leven. Leven met open hart, vol liefde, levenslust en innerlijke rust: BLISS.

Nu nog weten hoe…

Eigenlijk heel simpel. Er voor kiezen… 

Kiezen voor die persoon te zijn die zijn/haar essentie leeft. In zijn of haar kracht staat. Kiezen om je hart te openen, het leven te omarmen, je gevoelens te omarmen. Kiezen om de magie te zien, te voelen. Kiezen voor onvoorwaardelijke liefde. Kiezen voor je verlangens. Kiezen voor jezelf, je hele zelf. Open je armen en zeg: JA,JA,JA!!!

En alle gedachten/overtuigingen die jou daarvan weerhouden onder de loep nemen… Alle conditioneringen die jou tegenhouden bekijken…Alle triggers die jou daarvan weerhouden voelen… Alle trauma die daardoor zijn ontstaan in het licht zetten. Die pijn voelen, helemaal doorvoelen, zonder oordeel, alleen maar compassie.

Sit with it, huil, schreeuw, shake. Een dag, 2 dagen, een week. Sit with it. Just Sit with it. Jouw lichaam, zou hart, jouw Ziel, weet hoe het te processen, los te laten, te transformeren. Je hoeft het alleen maar toe te laten. Laat alle weerstand los. Emoties is Energie-in-Motion… negeren, wegstoppen, weerstand zorgt dat het vast gaat zitten in je (energetische en fysieke)lichaam en jou energie stroom, jou frequentie, stagneert en verlaagt: jou kracht dus verminderd.

Door het helemaal toe te laten, in liefde, vind je JOUW kracht.

Dit hoef je niet alleen te doen. (Maar kan je wel) 

Ik ondersteun jou met liefde hierin. 

Winkelwagen