Wat is healing?

De healing hype…

Wat is dat nou eigenlijk, healing…

Overal om je heen wordt je dood gegooid met termen als persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap, transformatie, healing/helen, trauma, schaduwwerk, innerwork, innerchild/innerlijkkind-werk of innerchild-healing, moederwond, vaderwond, traumabond, hechtingsproblemen, hechtingsstylen, karmische of toxische relaties, femnine- of masculine-energie disbalans…

En dan nog niet te spreken over alles wat er aan “hulp” wordt aangeboden…

En ja allemaal heel belangrijk om je eigen IK te worden…

Maar slaan we hier ook niet weer in door?

En ja ik heb het ook tegen mezelf…

Is healing niet gewoon Zijn?

Want Healen betekent Helen ofwel heel worden/zijn… En zijn we dat niet gewoon al? Heel met alles wat er is? Met alles wat we zijn? Ons verleden, ons heden en onze toekomst (dromen). Met alles wat we mochten en mogen voelen, ervaren en Zijn? Hebben we dat niet gewoon te omarmen en bijna met trots te dragen?

Bewust ons zelf helemaal aanvaarden in wie we zijn? Ons helemaal verbinden met alles van ons zelf?

En vanuit daar bewust te kunnen voelen wat ons niet echt meer dient, niet meer bij ons past, niet van ons is… En dat met liefde en compassie er laten zijn en loslaten. Met open armen alles door je heen laten stromen… het leven… de ervaringen, de gevoelens, het Zijn.

 “Ik mag alles ervaren, ik mag alles voelen,ik mag alles zijn.” “Ik Ben Heel.”

Bewust Zijn.

En wat er ‘geheeld’ of beter gezegd gezien mag worden komt dan vanzelf … ween time is right en jij (jou zenuwstelsel) het aankan.

Zo don’t rush you healing… graaf niet om het graven… no “quick fixes”, “shortcuts” of spiritual bypassing… dat kan je zenuwstelsel zelfs niet aan en wordt dan een trauma op zich zelf…

Neem de tijd, jouw ziel en jouw lichaam weten de weg en tijd…

Je bent niet stuk, je bent goed genoeg, je bent al HEEL. Dat mag je gaan voelen en belichamen. Jij kan alles dragen, jouw hart kan alles aan. 

Vanuit dit kunnen we pas echt Zijn. Vanuit verbinding met ons hele zelf verbinden met alles en iedereen… liefdevol. 

Winkelwagen