Coachtraject offline en online

Voel je de constante druk en overweldiging van het dagelijks leven? Heb je het idee dat je stilstaat of vast zit? Of dat je in cirkels loopt? Mis je die sprankelende energie en vitaliteit waar je naar verlangt? Je in je kracht voelen staan? Je ware authentieke zelf te zijn? En je volledige potentieel te leven? ZIN IN HET LEVEN?

Voel je de constante druk en overweldiging van het dagelijks leven? Heb je het idee dat je stilstaat of vast zit? Of dat je in cirkels loopt? Mis je die sprankelende energie en vitaliteit waar je naar verlangt? Voel je je niet in je kracht voelen staan? Weet je niet meer zo goed wie je bent en wat je wilt? Jou ware authentieke? Wil je je volledige potentieel te leven? ZIN IN HET LEVEN? Of te wel een sprankje MAGIE?

Ik begrijp dat het moeilijk kan zijn om helemaal jezelf te zijn, Authentiek, vol zelfvertrouwen. Jou “droom” leven te leven. Doen wat goed voelt voor jou… Het is spannend om een shift te maken naar leven zoals geleerd naar leven zoals jij WILT (wie je ten dieptste bent)  Jouw essentie en jouw potentieel.

Hiervoor heb je in beweging te komen… Body, Mind Soul… Beweging inspireert en transformeert. Je mag jezelf ten diepste gaan leren kennen. En vanuit daar je keuzes gaan maken. Jouw binnenwereld wordt gereflecteerd door de buitenwereld. Jouw gedachten, keuzes, handelen bepalen je leven. Wat je uitzend krijg je terug. (Wet van aantrekking enz…) Als dat in lijn is met jou essentie, dan geeft dat energie, innerlijke rust en bliss. En een sprankje Magie…

Je gaat voelen dat het leven voor jou werkt. Jij gaat je leven manifesteren, in co-creatie met het leven, het universum. Jouw energie is daarin de portal.

Jij verdient het om volledig uit te drukken WIE JIJ BENT. Authentiek, in je volste potentieel. Vol energie en innerlijke rust, VRIJ. Jij verdient alignment,  de juiste balans en tijd voor jezelf. Je verdient het om je weer veerkrachtig en stralend te voelen!

Ik geloof in de kracht van persoonlijke begeleiding. Bij Yo’rinMovement stemmen we het traject helemaal af op jouw behoeften, doelen en jouw hulpvraag op dit moment. Ook kan je diverse online programma’s volgen die jou ondersteunen in jouw proces. 

Het Yo’rinMovement coachtraject biedt een holistische benadering om jouw leven volledig te transformeren. Met beweging, coaching, voeding en ontspanningstechnieken, somatische therapie, energetics, massage, yoga en meditatie, wat er maar voor jou kan heplen,  werken we toe naar een complete transformatie, in jouw tempo, zodat jij in je kracht komt te staan. En het leven ten volste gaat leven, met een sprankje magie …

Voedingstraining - Voed je lichaam en geest

Ontdek de kracht van gezonde voeding. Samen zullen we werken aan het creëren van een voedingsplan dat jouw lichaam en geest voedt en ondersteunt. Geen strenge diëten, maar een duurzame levensstijlverandering die je energie en voldoening geeft. Voel je krachtiger dan ooit tevoren.

Coaching - Ontketen je volledige potentieel

Soms hebben we een beetje hulp nodig om onze innerlijke kracht te ontdekken. Tijdens de coaching sessies begeleid ik je bij het overwinnen van obstakels, het ontwikkelen van een positieve mindset en het bereiken van balans in alle aspecten van jouw leven. Ontketen je volledige potentieel en stap in jouw kracht.

Reiki / Meridianen massage - Herstel balans en harmonie

Bij een energetische massage wordt de doorstroom van Ki door de twaalf hoofdmeridianen (energiebanen) gestimuleerd zodat alles in het lichaam weer vrij gaat stromen. Ervaar de helende kracht van Reiki. Laat stress en spanning los terwijl ik je energie in balans breng. Mijn Reiki-behandelingen bieden een kalme en ontspannende ervaring, waardoor je innerlijke harmonie kunt herstellen en je welzijn kunt verbeteren. Vind jouw innerlijke rust en veerkracht.

Afspraken die het verschil maken

Jouw tijd is kostbaar en daar heb ik het traject zo ontworpen dat het naadloos in jouw drukke agenda past. Met afspraken die jouw groei ondersteunen, bied ik de flexibiliteit die je nodig hebt. Of het nu gaat om 2, 3 of 4 afspraken per maand, we zullen ervoor zorgen dat elke sessie een stap is op jouw pad naar succes.

Jij bepaalt het tempo: coachingtraject van 3, 6 of 12 maanden

Mijn coachingtraject is beschikbaar in verschillende duurvarianten: 3, 6 en 12 maanden.
Dankzij deze flexibiliteit kunnen we precies doen wat jij nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar een kortdurende boost om specifieke doelen te bereiken, een intensievere begeleiding wilt gedurende een langere periode, of iets daartussenin: jouw traject wordt volledig afgestemd op jouw behoeften en doelen, zodat we samen kunnen werken op het tempo dat voor jou het beste werkt.

Jouw transformatie begint nu

Het is tijd om de controle over je leven weer terug te nemen. Ervaar de krachtige verandering die mogelijk is wanneer je jezelf op de eerste plaats zet en pak je innerlijke welzijn levensvreugde weer terug. Jouw persoonlijke groei en succes staan centraal in het Yorin Movement Coaching-traject.

Neem contact met me op voor meer informatie en om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken aan jouw gezondheids- en welzijnsdoelen!

Winkelwagen