Over mij

Namasté, mijn naam is Jorine Wieringa, en mijn passie het leven ten volste leven… En een beetje magie toevoegen… ;o) Mijn missie is daar ook anderen in te inspireren en te ondersteunen. Ik ben jouw cheerleader op weg naar jouw mooiste leven. Ik geloof in een totaal aanpak, body, mind en soul. Want je mooiste leven begint toch echt in jezelf… bij jouw energie. Jij bent  the Magic…

“Where there is fun, the magic happens”

Het hoeft allemaal niet zo zwaar te zijn…

Life is movement… movment inspires en inspiration moves you.

Om het leven ten volste te leven heb je mee te bewegen maar wel stevig in je eigen kracht te staan. Bewegen in jouw ritme, in jouw richting op jouw manier.

En ik mag elke dag bezig zijn met mensen weer in beweging krijgen en houden, ze in  hun eigen  kracht zetten. Ik deel mijn passie graag met anderen. En wordt blij als ik mensen hun verlangens zie waar maken, vanuit hun eigen kracht, en ik langs die zijlijn mag staan.

Ik ben deels spiritueel maar ook heel down to earth. En ik geloof dat we dat allemaal zijn…

Ik geloof heel erg in Ziel zijn en mens zijn. In alignement, body, mind, soul

Ik geloof in de kracht van moeder aarde en het universum, waaruit wij onze kracht putten.

“We are al connected by nature..”

Als je contact kan maken met die bron van kracht/energie van jou natuurlijke zijn (in alignement bent) kan je alles bereiken wat je verlangt.

Vitaliteit, bewegen; ontspanning; voeding; mindset; zielsverbinding zijn de sleutels tot jou kracht.

Wat ik doe, mijn passie is leven...

Het Leven leven, dat is wat ik wil. Met open hart en open armen. Het leven ten volste ervaren. De magie van het leven voelen. 

Maar HOE doe je dat?…

Door vooral juist niet zo veel te DOEN… Maar vooral bewust te ZIJN.

Hoe tegenstellend het ook klinkt. Maar dat is echt de sleutel. Eckart Tolle zegt ook. We are humanBIENGS nog humanDOINGS… (zijn boeken zijn echt aanraders)

Mijn passie, weet ik nu, is LEVEN, intens leven… De magie van het leven ervaren. En door de jaren heen met mijn eigen uitdagingen op mijn pad dit geprobeerd. En met steeds meer succes.

En alles wat mij onderweg heeft geholpen en helpt wil ik met jou delen. Zodat jij ook in jouw kracht gaat staan en jouw essentie leeft. En de magie van het leven gaat voelen. In voelen zit de magie…

Inmiddels heb ik een toolbox vol om jou hierbij te ondersteunen. (en vult zich ook nog steeds bij ;0)  )

Wat ik dan ben….? Eh Vitaliteit Coach? Life Coach? Body, Mind en Soul Coach? Holistisch Coach? Healer? 

Gewoon een beetje boel van alles.

Jou in je kracht zetten, je leiding weer teug laten nemen over jouw energie, je leven. Zodat jij je ware essentie gaat leven. Persoonlijk leiderschap.

Jou je fully expressed zelf laten zijn, en die uitdrukken. Je volledige potentieel leven. Authentiek zoals je bent.

Daarvoor zijn er soms wat lagen van jouw af te pellen, like an onion. To get back in inner Union.
En daarom geloof ik een holistische aanpak: body, mind, soul en life.

Energie lekken vinden en stoppen, blokkades verhelpen en tools meegeven het in vervolg te voorkomen.

Helpen met Inzichten, het weten weer gaan voelen en tools hebben om mee verder te kunnen met het helemaal belichamen. Het helemaal leven. Van bewustzijn naar bewust ZIJN.

Alignment lichaam, geest en Ziel en het leven.  Jezelf weer kennen en erkennen en helemaal durven zijn. Authentiek. Los van al je lagen (maskers, overtuigingen, conditioneringen, coping mechanismen, gedragspatronen enz.), ontstaan door (oude, kleine en/of grote) trauma’s en angsten. Vrij en vol energie.

Inspanning en ontspanning in juiste harmonie. Jouw yin en yang weer in harmonie. Inner Union, inner power. Ik werk persoonlijk. En in jouw tempo. Ik  geef jou zolang nodig ondersteuning in jouw proces.

Verlang jij naar vrij, energiek, authentiek, ontspannen leven. Verlang jij naar BLISS. Dat je weet en voelt wie je bent en wat je wilt. Leven vanuit verbinding met jezelf en alles en iedereen om je heen. Lekker in je lijf, lekker in je mind, met een open hart? Vrij en angstloos? Vol in het leven? Gewoon jezelf ZIJN… gewoon ZIJN?

Maar weet je niet hoe?

Met liefde ga ik met jou op onderzoek wat voor jou werkt. Ik heb inmiddels een flink gevulde ervarings- en toolbox, die ook nog steeds aangevuld wordt, waar we uit kunnen putten.

Jouw buitenwereld is een reflectie van jouw binnen wereld. So let’s take back your inner power… en create Magic:  your desired life!

topsporter in bodybuilding

Opleidingen en cursussen

Naast coachen ben ik zelf topsporter in bodybuilding. Ik doe wedstrijden in de Women Physique klasse. Ik neem deel aan nationale en internationale wedstrijden. En ben Nederlands kampioen 2018 en heb deel mogen nemen aan Europese- en Wereldkampioenschappen waar ik telkens binnen top 6 scoorden.  En dit avontuur is niet voor niks op mijn pad gekomen. Het heeft  me heel veel gebracht en veel ervaringen rijker

Als geen andere weet ik dat vitaliteit zowel fysiek als mentaal en fun key is voor succes. Alignement van body, mind en soul.

Ik zou het ook super leuk vinden als je me zou volgen op mijn socials. Hier vind je inspiratie alles wat met aligned leven te maken heeft. Inspiratie om je eigen creator van je leven te kunnen zijn. Wat jou verlangens dan ook zijn. (en een  kijkje achter de schermen van mijn topsport bestaan.) Ook heb ik een leuke facebookgroep waar we elkaar kunnen inspireren, daar zijn naast mij ook nog andere health professionals actief zijn. Je bent van harte welkom. Let’s inspire each other. @yorinmovement

Opleidingen

HBO, fysiotherapy
hoge school leiden, leiden

Universitair, Cultural Antropology And Development Collaboration:
Universiteit Leiden, Leiden

HBO, International Business And Mangement
InHolland Rotterdam, Rotterdam

Fat Loss Fundamentals
Fitness Institute

Sciene of Nutrition Certification
Fitness Institute

Performance nutrition coach certification level 1
Fitness Institute

Cursussen

 • Dr Layne Norton’s Advanced Nutrition for Fat Loss
 • Meridianen  & Shiatsu Massage
 • Reiki 1
 • Program Design Mastery
 • Performance Nutrition Coach level 1
 • Performance Nutrition Coach level 2
 • AALO Yin yoga (2023)
 • Science Of Nutrition
 • Medisch Fitness (2019)
 • AALO Yang 1 & Yang 2 (2018)
 • Mental Coaching (Sonnevelt Opleidingen) (2018)
 • Sport Management (Loi) (2018)
 • How the human body really works (2017)
 • Fitvak! A (2014)
 • Funxtion International Move it Instructor (2012)
 • CrossCore Rotational Body Weight Trainer (2012)
 • TTT The Gladiator Workout Instructor (2011)
 • Body Pump Instructor Les Mills (2010)
 • AALO Aerobic Instructor (2009)
 • Body Shake Instructor (2008)
 • Body Attack Instructor Les mills (2008)
 • Allround Power Cycling Instructor (2005)
Winkelwagen